Δελτία Τύπου
Greek
Tel. 2106893966
Email: info@heliosres.gr

PROJECTS

HELIOSRES:  proven know-how and experience in installed P/V systems throughout Greece, totalling over 14 MW and 130 domestic roofs!

Banner

NEWSLETTER

HELIOSRES ASSOCIATES

HELIOSRES is developing and expanding its network of official partners in order to offer you a more efficient service.

FOLLOW US...

Home NEWS PRESS RELEASES
Δελτία Τύπου
HELIOSRES: 100% Χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων 100kW PDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2012

Η HELIOSRES σε συνεργασία με την PROBANK LEASING και την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων PHONOSOLAR, προσφέρουν 100% χρηματοδότηση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100 kW.

H PROBANK LEASING, θυγατρική της ελληνικής πολυμετοχικής τράπεζας PROBANK, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της χρηματοδοτικής μίσθωσης- LEASING για πάνω από δέκα χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενέργειας, χρηματοδοτώντας μεγάλες μονάδες Φ/Β πάρκων συνολικής ισχύος πάνω από 60 MW.

Η PHONOSOLAR είναι θυγατρική της SUMEC Group Corporation, μέλος του Ομίλου China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH), μία από τις top 500 εταιρείες στον κόσμο. Η PHONOSOLAR είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ από το 2004.

Η HELIOSRES, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φ/Β Συστημάτων, έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 25 MW. Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της και στην αγορά των Οικιακών Φ/Β Συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει ήδη την εγκατάσταση 200 έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6893966 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης της επένδυσης σας.

 
HELIOSRES: Δυναμική παρουσία στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας PDF Print E-mail
Wednesday, 09 May 2012

Με περισσότερα από 17 ΜW εγκατεστημένα Φωτοβολταϊκά Πάρκα

και 175 εγκατεστημένα Οικιακά ΦΒ συστήματα,

η HELIOSRES υποδέχεται τους επισκέπτες της  Π.Ε. Λαμίας.

Η HELIOSRES συμμετέχει δυναμικά στη φετινή Π.Ε. Λαμίας 2012 και προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της (stand 46-47), ώστε να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να έχουν τόσο οι ιδιώτες, όσο και επιχειρηματίες επενδύοντας σε Φ/Β συστήματα και Μικρές Ανεμογεννήτριες. Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συγκεκριμένες επενδύσεις έχουν σημαντικές αποδόσεις και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.


Στο πλαίσιο της έκθεσης η HELIOSRES έχει να προτείνει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές, λύση χρηματοδότησης για το 100% της επένδυσης για Φωτοβολταϊκά Πάρκα 100 kW.


Η έκθεση Π.Ε. Λαμίας θα πραγματοποιηθεί 12-20 Μαίου 2012, στην Λαμία και θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-22.30 και Σαββατοκύριακο 10.00-14 & 18.00-22.30.

Σας περιμένουμε.

 
HELIOSRES: Νέα έργα 2,5MW σε βιομηχανικές στέγες PDF Print E-mail
Thursday, 09 February 2012

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η HELIOSRES ανέλαβε την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 2,5 ΜW σε βιομηχανικές στέγες στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.


Read more...
 
HELIOSRES: Επέκταση δραστηριοτήτων και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες PDF Print E-mail
Monday, 21 November 2011

H HELIOSRES, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων με περισσότερα από 20 MW σε εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα, ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες.

Read more...
 
HELIOSRES: Πάνω από 1 MW οι εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων PDF Print E-mail
Tuesday, 08 November 2011

H HELIOSRES, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των Φ/Β συστημάτων, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το 1 MW σε εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του 130ου οικιακού Φ/Β συστήματος σε στέγη κτιρίου ιδιώτη, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Read more...
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES PDF Print E-mail
Sunday, 05 October 2008

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELIOSRES

Τα  φωτοβολταϊκά συστήματα παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία έτη και αποτελούν έναν από τους  πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η εταιρεία HELIOSRES εξειδικεύεται σε συστήματα παραγωγής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα σε φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα.

Read more...
 
Επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα και στα Διασυνδεδεμένα Νησιά PDF Print E-mail
Monday, 31 December 2007

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναμένεται να δεχθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα αιτήσεις ενδιαφερομένων επενδυτών, για την αδειοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών και στα διασυνδεδεμένα νησιά (Ιόνια Νησιά, Σποράδες, Εύβοια, Ανδρος, Τήνος, Σαλαμίνα, Αίγινα, Σπέτσες, Κέα, Ύδρα, Πόρος, Κύθηρα, Θάσος, Σαμοθράκη, κλπ).

Read more...
 
Λύσεις σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας PDF Print E-mail
Friday, 13 July 2007

Η HELIOSRES παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ώστε να αξιοποιήσουν τα νέα ΠΕΠ και να ωφεληθούν από τις επιδοτήσεις που αφορούν επενδύσεις για την υλοποίηση ενεργειακών έργων που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Read more...
 


created byInternet Business Hellas