ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES
English (United Kingdom)
Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr

ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 35 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

Διαφήμιση

NEWSLETTER

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

H Heliosres διευρύνει διαρκώς το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Βρείτε αυτόν που είναι πιο κοντά σε εσάς.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ...

Home ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES PDF Εκτύπωση E-mail
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font
Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2008

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELIOSRES

Τα  φωτοβολταϊκά συστήματα παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία έτη και αποτελούν έναν από τους  πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η εταιρεία HELIOSRES εξειδικεύεται σε συστήματα παραγωγής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα σε φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του προγράμματος Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμών, ανέπτυξε συνεργασία με την HELIOSRES, με στόχο την εργαστηριακή πρακτική των σπουδαστών στις σύγχρονες αυτές εφαρμογές.

Οι σπουδαστές θα εκπαιδευτούν - μεταξύ άλλων - σε πραγματικό φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ενέργειας για ηλεκτροδότηση οικήματος. Το σύστημα θα περιλαμβάνει και αυτοματισμούς για την ανίχνευση επάρκειας της τροφοδότησης μέσω της ηλιακής ενέργειας, ώστε σε περίπτωση ανάγκης, να ενεργοποιείται, εναλλακτική χρήση ρευματοδότησης, είτε μέσω ΔΕΗ, είτε μέσω ηλεκτρογεννήτριας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αξιοποιεί σημαντικά την τεχνογνωσία της εταιρείας HELIOSRES, όπως και με όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Δίνει, γενικότερα μεγάλη έμφαση στην εξοικείωση των σπουδαστών  με τα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος, ώστε να είναι έτοιμοι να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό, προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες απαιτήσεις.

 
created byInternet Business Hellas