Δελτία Τύπου
English (United Kingdom)
Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr

ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 35 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

Διαφήμιση

NEWSLETTER

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

H Heliosres διευρύνει διαρκώς το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Βρείτε αυτόν που είναι πιο κοντά σε εσάς.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ...

Home ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
HELIOSRES: 100% Χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων 100kW PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012

Η HELIOSRES σε συνεργασία με την PROBANK LEASING και την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων PHONOSOLAR, προσφέρουν 100% χρηματοδότηση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100 kW.

H PROBANK LEASING, θυγατρική της ελληνικής πολυμετοχικής τράπεζας PROBANK, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της χρηματοδοτικής μίσθωσης- LEASING για πάνω από δέκα χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενέργειας, χρηματοδοτώντας μεγάλες μονάδες Φ/Β πάρκων συνολικής ισχύος πάνω από 60 MW.

Η PHONOSOLAR είναι θυγατρική της SUMEC Group Corporation, μέλος του Ομίλου China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH), μία από τις top 500 εταιρείες στον κόσμο. Η PHONOSOLAR είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ από το 2004.

Η HELIOSRES, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φ/Β Συστημάτων, έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 25 MW. Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της και στην αγορά των Οικιακών Φ/Β Συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει ήδη την εγκατάσταση 200 έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6893966 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης της επένδυσης σας.

 
HELIOSRES: Δυναμική παρουσία στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μάιος 2012

Με περισσότερα από 17 ΜW εγκατεστημένα Φωτοβολταϊκά Πάρκα

και 175 εγκατεστημένα Οικιακά ΦΒ συστήματα,

η HELIOSRES υποδέχεται τους επισκέπτες της  Π.Ε. Λαμίας.

Η HELIOSRES συμμετέχει δυναμικά στη φετινή Π.Ε. Λαμίας 2012 και προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της (stand 46-47), ώστε να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να έχουν τόσο οι ιδιώτες, όσο και επιχειρηματίες επενδύοντας σε Φ/Β συστήματα και Μικρές Ανεμογεννήτριες. Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συγκεκριμένες επενδύσεις έχουν σημαντικές αποδόσεις και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.


Στο πλαίσιο της έκθεσης η HELIOSRES έχει να προτείνει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές, λύση χρηματοδότησης για το 100% της επένδυσης για Φωτοβολταϊκά Πάρκα 100 kW.


Η έκθεση Π.Ε. Λαμίας θα πραγματοποιηθεί 12-20 Μαίου 2012, στην Λαμία και θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-22.30 και Σαββατοκύριακο 10.00-14 & 18.00-22.30.

Σας περιμένουμε.

 
HELIOSRES: Νέα έργα 2,5MW σε βιομηχανικές στέγες PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η HELIOSRES ανέλαβε την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 2,5 ΜW σε βιομηχανικές στέγες στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.


Περισσότερα...
 
HELIOSRES: Επέκταση δραστηριοτήτων και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011

H HELIOSRES, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων με περισσότερα από 20 MW σε εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα, ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες.

Περισσότερα...
 
HELIOSRES: Πάνω από 1 MW οι εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011

H HELIOSRES, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των Φ/Β συστημάτων, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το 1 MW σε εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του 130ου οικιακού Φ/Β συστήματος σε στέγη κτιρίου ιδιώτη, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Περισσότερα...
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2008

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELIOSRES

Τα  φωτοβολταϊκά συστήματα παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία έτη και αποτελούν έναν από τους  πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η εταιρεία HELIOSRES εξειδικεύεται σε συστήματα παραγωγής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα σε φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
created byInternet Business Hellas